Om oss

Lær mer om DP Viking AS.

Litt info

Vi er en ledende leverandør av verktøy for hullproduksjon, gjenging og mer. Vårt sortiment inneholder kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter som Dormer Pramet, Baer og HMT (Holemaker Technology).

Vi tilbyr et bredt utvalg av verktøy som gjengetapper, boreverktøy, freseverktøy, dreieverktøy, verktøyholdere, måleutstyr og mye mer.

Vårt erfarne team står alltid klare til å hjelpe deg med å finne det beste verktøyet for ditt prosjekt. Vi er opptatt av å tilby personlig service og skreddersydde løsninger for våre kunder.

Vi har lang erfaring med å levere høykvalitets verktøy til en rekke forskjellige bransjer, og vi jobber stadig med å utvide vårt sortiment for å møte de stadig skiftende behovene til markedet. Vi vil legge inn mer info om hva vi kan levere på hjemmesiden etter hvert, sammen med teknisk info og hjelpemidler for å finne riktig verktøy.

Gi gjerne tilbakemeldinger til oss hva dere ønsker mer av på vår hjemmeside. Nettbutikk vil komme til høsten. Nettbutikken vil inneholder verktøy som vi lagerfører på vårt lager utenfor Ålesund.

 

Leverandører